Rowwen Hèze in Kirchberg 15 maart 2023

Rowwen Hèze

Rowwen Hèze in Kirchberg 15 maart 2023

Rowwen Hèze komt weer naar Kirchberg in Tirol en volgens ons hebben daar toch een paar Corona-jaren tussen gezeten. In het centrum van Kirchberg in Tirol wordt wederom een concert gegeven en daar kun je bij zijn. Overigens de toegang is gratis.

Wij zelf kunnen er helaas niet bij zijn maar mochten jullie er zijn dan zijn wij natuurlijk wel opzoek naar foto’s en video’s. Deze zijn natuurlijk te plaatsen op onze Facebook Groep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk. Voor degen die gaan heel veel plezier geweest en….bestel maar!

Rowwen Hèze

Rowwen Hèze

Rowwen Hèze Kirchberg

Werken in Oostenrijk make it happen

Werken in Oostenrijk make it happen

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×