Rustig en zonnig herfstweer in Oostenrijk

Kitzsteinhorn 16-10-2021

Kitzsteinhorn 16-10-2021 we zijn er weer.

Rustig en zonnig herfstweer in Oostenrijk. Het lijkt even alsof we de lente in gaan. Voor hoelang is altijd de grote vraag.

Zo ook vandaag ook al is het in de ochtend koud en ijzig met kans op mistvelden. In de loop van de dag zal de zon de overhand krijgen toch zullen wolken voorbij drijven. De temperaturen lopen op tot een maximum van 12 tot 17 graden, op 2000 meter wordt het maximaal rond de 4 graden.

Morgen overwegend zonnig met mistvelden in de ochtend, toch zullen er enkele wolkenvelden overtrekken dankzij een zwakke storing van noordwest naar zuidoost. De dag begint fris met temperaturen tussen de 0 en 5 graden, uiteindelijk stijgt dit naar een maximum van 13 tot 17 graden.

Verdere trend

Dinsdag een mengelmoes van zon, wolken en mist in de ochtend, lokaal kan er een bui vallen. Maximum ligt tussen de 14 en 20 graden wat ongewoon zacht is. Woensdag wordt de warmste dag van de week die begint weer met wat mist maar snel zal de zon de overhand krijgen. Het zal nog iets warmer worden dan op de dinsdag met een maximum tussen de 15 en zelfs 24 graden.

Hoe alles verder verloop morgen meer, hopende op meer sneeuw voor o.a. de gletsjers. Zoals te zien liggen die er FANtastisch bij (in ieder geval in Kaprun)

De groeten,

Reserveweerman Michel

Chaletnl-banner-900x600

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Superskicard

© superskicard.com

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht