Rustig herfstweer winter nog ver weg

Herfst Brixen im ThaleRustig herfstweer winter nog ver weg.

Komende dagen rustig herfstweer en voor de liefhebbers is de winter nog ver weg. In een notendop is het zon, wolken, mist en overwegend droog.

Zo ook vandaag waarbij de dag begint plaatselijk met mist zowel in het Donau gebied en in het noordoosten en zuidoosten zal de bewolking dikker zijn waar motregen mogelijk is. In de gebieden met bewolking wordt het maximaal 8 graden terwijl het elders kan gaan stijgen naar zelfs 14 graden. Op 2000 meter ligt dit rond de 7 graden.

Morgen wordt het weer in Oostenrijk nog steeds bepaald door een hoge drukgebied, dit zorgt net als gisteren voor rustig herfstweer. Er nog steeds veel zon behalve in het oosten en in Vorarlberg hier kunnen mist en wolken voorkomen. Vooral in het Burgenland en het zuidoosten van Stiermarken kan de mist dik zijn waar weer wat motregen uit kan vallen. De temperaturen liggen in de bewolkte delen tussen de 2 en 10 graden, daar waar de zon schijnt loopt dit op naar 15 graden. Op 2000 meter ligt het rond de 6 graden.

Ook de dagen erna richting het weekend daar kunnen we kort over zijn. Het is overwegend zonnig met in sommige gebieden mist of zware bewolking waaruit wederom wat motregen kan vallen. De temperaturen liggen deze dagen tussen de 3 tot 15 graden.

Of het na het weekend wat frisser wordt is nog onzeker, wat zeker is dat de temperaturen te hoog zijn voor de tijd van het jaar. De winter is nog ver weg maar er is nog tijd zat.

weerbericht

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn op dit moment uitverkocht maar er komt een nieuwe zending aan. Als alles goed gaat hebben we ze weer binnen in de week van 12 november 2020. Wil je een bericht krijgen van ons. Ga dan naar het bericht waar je de buffy zogenaamd kunt pre-orden.

Laat daar je e-mailadres achter en je krijgt van ons een bericht met een link zodat je meteen jouw buffy(s) kunt bestellen. Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar het buitenland dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht