Rustig herfstweer zet zich voort

Rettenbachgletsjer

Rettenbachgletsjer 05-11-2021 15:00 uur, zoals wij het graag zien.

Rustig herfstweer zet zich voort ook na het weekend zoals het nu ervoor staat. Maar helemaal droog zal het niet worden.

Het weekend zal een heerlijk en vooral zonnige herfstdag worden, vandaag zullen in de eerste uren mist en hoge mistvelden voorkomen in het Donaugebied en in het zuidoosten. De mist verdwijnt in de loop van de ochtend en zal de zon er door komen. In Zuid-Stiermarken en Neder-Karinthië zullen  vanaf het middaguur enkele wolkenvelden te zien zijn. Het grootste deel van Oostenrijk is zonnig met nauwelijks een wolkje aan de lucht. De wind waait zwak tot matig uit west tot zuid en na een koude start lopen de temperaturen op tot maximaal 5 tot 13 graden. Op een hoogte van 2000 meter is het ongeveer 0 graden.

Morgen weer zonnig en soms dichte mist in het Donaugebied, in het zuiden van het land komt er in de ochtend wat bewolking voor. De zon zal zich vanuit het noorden vaker laten zien. De temperaturen lopen vandaag op naar 5 tot 13 graden, op 2000 meter wordt het tijdelijk mild met een temperatuur tussen de 5 tot 8 graden.

Nieuwe week

Nieuwe week begint met bewolking en op veel plaatsen regen, de zon zal zich alleen in de ochtend laten zien. De sneeuwgrens ligt eerst op 1500 meter wat in de loop van de ochtend daalt naar 1000 meter. Maximum ligt tussen 4 tot 11 graden.

Dinsdag tot het middaguur is er meer bewolking dan de zon en in het oosten valt er lichte regen. Boven de 1000 meter valt dit als sneeuw. In de middag veel zon met een maximum tussen de 4 tot 11 graden.

Of het ook rustig herfstweer blijft morgen meer weer.

De groeten,

Reserveweerman Michel

Intersport Twinsport_Wintersport Outlet

ChaletsPlus Banner Groot

Cityhouse Flipside Groot Banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...