Rustig weekend met zon en hoge temperaturen


Rustig weekend met zon en hoge temperaturen

Een rustig weekend met veel zon en aangename temperaturen staat op het programma.

Vanmorgen is het gelijk al flink zonnig met een blauwe lucht. Wel trekken later wat sluierwolken over. In de loop van de dag ontstaan mooie stapelwolken, zeker later vandaag kunnen de stapelwolken de zon soms afschermen. Het kwik loopt snel op, de maxima komen uit tussen 19 en 24 graden.

Vanavond lossen de stapelwolken op en de nacht verloopt helder. Regionaal ontstaat een mistbank.

Morgen is de aangevoerde lucht droger, daardoor start het weekend zonnig. Alleen in het oosten en zuiden ontstaan meer stapelwolken. Het wordt maximaal 20 tot 25 graden, lokaal kan het zelfs 26 graden worden.

Zondag blijft het weerbeeld rustig en zonnig, lokaal kan het 27 graden worden. Aan het eind van de dag is in berggebieden een lokale regen- of onweersbui mogelijk.

Vanaf maandag wordt het wisselvalliger, het blijft warm maar dagelijks is een onweersbui mogelijk.

Jeroen Elferink

Van Beeck tenten

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Dakdragerwinkel.nl Grote banner DDW - lente 2022 - 900x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×