Ruzie over zitplaats in lift eindigde in ziekenhuis

Sölden Gaislachkogl middenstation

Je kunt beter genieten van het weer toch?

Ruzie over zitplaats in lift eindigde in ziekenhuis

Een geschil over een zitplaats in de gondel eindigde in het ziekenhuis. Een gewonde Roemeen moest per helikopter worden afgevoerd

Bij een ruzie tussen twee families in het Tiroolse skigebied Sölden zijn afgelopen donderdag twee mensen gewond geraakt. De ruzie vond plaats in de skilift tijdens de klim naar het middenstation.

Aanleiding was volgens de politie een meningsverschil bij het instappen in de gondel. Onder meer skistokken vlogen om en uiteindelijk raakten een Roemeense en een Nederlandse vrouw gewond.

De Roemeen werd per medische helikopter naar het ziekhuis in Zams gevlogen. De Nederlandse vrouw is in haar eentje naar de dokter gegaan, zo staat in een mededeling.

Afgelopen woensdag sloeg ook de vlam in de pan bij een ander gevecht op een piste in Tirol. Dat kun je HIER nog nalezen.

Wijnen Astrid & Thérèsa

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Turner Logo 2023 wit

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...