Saalbach bouwt een nieuwe lift, Limberg 8er

Saalbach Limberglift 2021

Limberg, Saalbach bouwt een nieuwe lift, Limberg 8er. Saalbach heeft bekend gemaakt dat men deze zomer de Limberg 4-er gaan renoveren.

In mei 2020 zouden ze starten met de bouw van een nieuwe 8 persoons stoeltjeslift, vermoedelijk van het merk Doppelmayr. De nieuwe lift zou dezelfde stijl krijgen als de Asitzmuldenbahn (in Leogang) die vorig skiseizoen is vernieuwd.

Het dalstation zal iets lager liggen dan het huidige dalstation en er wordt ook een stukje nieuwe piste aangelegd naar het nieuwe dalstation. Dit zal er ook voor zorgen dat men in één keer vanuit Hinterglemm de verbinding naar Leogang kan maken zonder dat je met de Limberg nog eens omhoog moet nemen. De meeste liften in het skicircus hebben allemaal een kap, maar de Limberg 4er had er nog geen. De nieuwe Limberg 8er zal er hoogstwaarschijnlijk eentje zijn met kap, stoelverwarming en luxe zetels.

Tegen november 2020 zou de lift klaar zijn om in het volgende skiseizoen volop te draaien.

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat.  Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×