Saalbach brengt nieuw reserveringstool op de markt

Saalbach boekingssysteem
vlnr_ Dir. Wolfgang Breitfuß, Ing. Franz Hasewend, DI Michael Kössner © Saalbach.com

Saalbach brengt nieuw reserveringstool op de markt. In de reis wereld was de schrok groot toen de oudste reisorganisatie in de wereld failliet ging, maar Saalbach zag hierin een geweldige mogelijkheid. Ondanks dat er talloze online reisbureaus zijn geven veel klanten toch de voorkeur aan een reisbureau.

De reden kunnen de persoonlijke  ondersteuning, de persoonlijke relatie met een bureau maar ook de terughoudendheid bij het online boeken telt mee aldus Wolfgang Breitfuß, directeur Tourismusverbandes Saalbach Hinterglemm. Het faillissement brengt voor aankomende winter en zomer seizoen een geweldige mogelijkheid voor Saalbach om met een innovatief boekhulpmiddel voor reisbureaus op de markt te komen.

Reisbureau

Voor aankomende winter- en zomerseizoen komt Saalbach met de mogelijkheid om direct een kamer te boeken bij een van de verhuurders. Reisbureaus kunnen via een operatorportaal  direct een kamer boeken, dit online systeem houdt ook nog eens automatisch rekening met de provisieregeling van 10%. De verhuurders kunnen tevens via dit portaal aangeven hoeveel kamers en voor welke periodes deze beschikbaar zijn. Het geld voor de vakantiereis wordt vóór aankomst van de gast aan de aanbieder overgedragen.

Saalbach boekingssysteem
vlnr_ Dir. Wolfgang Breitfuß, Ing. Franz Hasewend, DI Michael Kössner © Saalbach.com

10.000 boekingen per jaar

Met dit nieuw systeem hoopt het Tourismusverband Saalbach de directe boekingen via saalbach.com te verhogen, nu al worden er 10.000 boekingen per jaar gedaan. Met dit nieuwe reserveringstool kunnen ook organisatoren toegang krijgen tot de beschikbare accommodaties.

„Um die Vertriebssäule des Reisebüros aufrecht zu erhalten, haben wir umgehend auf die neuen Rahmenbedingungen reagiert. Saalbach Hinterglemm hat eine Vielzahl von Betten, die wir nach wie vor breit gestreut am Markt präsentieren möchten“, aldus Breitfuß.

Toegang

Om toegang te krijgen moet er een aanvraag gedaan worden via het B2B gedeelte van de website van Saalbach, na een positieve kredietcontrole krijgt de aanvrager toegang. De nieuwe portaal werd samen met CapCorn onderleiding van Ing. Franz Hasewend en DI Michael Kössner gerealiseerd.

Meer informatie: saalbach.com/travelagents,

Bron Saalbach.com

Saalbach topfoto

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...