Saalbach coronamaatregelen in een video

Topfoto Saalbach Hinterglemm

Saalbach legt de maatregelen die gelden in het Skicircus simpel uit in een video, om ervoor te zorgen dat iedereen veilig de pistes op kan gaan.

Niet alleen voor de wintersporter maar ook voor de inwoners, en mensen die in het gebied werken. De regels zijn overal in Oostenrijk gelijk toch is het herhalen van deze maatregelen belangrijk. Het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn maakt al eerder haar Corona maatregelen voor het skiseizoen 2020-2021 bekend. Als alles volgens plan verloopt kunnen we weer vanaf november genieten van 270 km aan FANtastische pistes.

De maatregelen die gelden in het Skicircus heeft men mooi en overzichtelijk verpakt in een video.

Winterseizoen 2020/2021

Als alles goed verloopt zal het Skicircus  op 27 november 2020  haar deuren weer openen, het seizoen zal dan lopen tot 11 april 2021. Maar het kan natuurlijk gebeuren dat een aantal pistes eerder open gaan zoals afgelopen jaren als er voldoende sneeuw ligt. Een mogelijkheid om eerder te openen moet natuurlijk wel passen in de huidige situatie waarbij men te maken heeft met de COVID-19/Corona regels. Met de maatregelen wil men ervoor te zorgen dat haar inwoners, de medewerkers van de bergbahnen, alle werknemers van de restaurants, winkels enzovoorts maar ook haar gasten veilig kunnen werken, leven en genieten.

Zie ook Skicircus Corona maatregelen winterseizoen 2020-2021 bekend en ons liveblog.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat iOS apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. We hebben een bestelling gedaan en deze komt volgende week binnen. Als alles meezit kunnen we volgende week (28 oktober 2020) online gaan met deze buffy’s. Voor een vriendenprijs van 6 euro per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten alles is inclusief. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Hoe de site zeker maar in de gaten.

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...