Saalbach Glemmride uitgesteld naar 2021

Glemmride
Glemmride Save The Date 2021

Saalbach Glemmride uitgesteld naar 2021. Ondanks al het goede nieuws dat de afgelopen tijd binnendruppelt is er ook wat minder nieuws. Het jaarlijkse Glemmride is uitgesteld naar 2021. Het jaarlijkse terugkerende evenement waarin de fiets centraal staat wordt een jaartje overgeslagen.

Vanwege overheidsvoorschriften is deze beslissing door de overheid genomen, dit evenement zou begin juni gehouden worden. De 6e editie van dit evenement is nu verplaats naar 2021, van 1 tot 4 juli 2021 zal weer een weekend zijn vol fietsactie. Overigens begint in Saalbach Hinterglemm op 11 juni het zomerseizoen, ook zullen dan de 70 km aan trails en lines geopend zijn.

Glemmride 2021

In dit weekend zullen in het Skicircus de volgende disciplines te zien zijn.

Meer info ga naar saalbach.com, meer over Glemmride is hier te vinden.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...