Video Update Saalbach Hinterglemm Leogang 23 januari 2019

Skicircus Saalbach

Het was alweer een tijdje geleden dat we in het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn waren. Het was weer de hoogste tijd om langs te gaan.

We hadden op een bewolkte dag gerekend, zelfs nog met een vlokje sneeuw…maar wat kan het anders lopen. In de ochtend een flauw zonnetje en naarmate de dag vorderde steeds meer de zon er bij. Temperaturen in het dal min 1 graad en boven op de berg was het min 8. De sneeuw was perfect en kon gewoonweg niet beter. Al met al FANtastische omstandigheden.

Helaas hebben we Fieberbrunn dit keer laten liggen. We hebben ons beperkt tot een rondje Leogang, Saalbach en Hinterglemm en weer terug.

Bekijk hieronder de video met heel veel opnames gemaakt met de helmcamera. Ook tref je de twee video’s aan die we live op facebook hebben uitgezonden.


Mocht je nog een paar vrije dagen kunnen nemen dan is het de komende weken nog steeds FANtastisch in Oostenrijk en dan met name de Noordalpen waar heel veel sneeuw is gevallen. Kijk eens vrijblijvend wat er zoal nog beschikbaar is. Je kunt eea bekijken op onze accommodatiepagina.

Saalbach Schonleitenbahn

Skicircus Saalbach Hinterglemm

Skicircus Hinterglemm

Saalbach Hinterglemm

Skicircus Hinterglemm

Skicircus Saalbach Viehhofen

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...