Saalbach Hinterglemm werkt aan nieuwe bewegwijzering

Saalbach home of lässig
Klik op de foto voor de vragenlijst, foto ©saalbach.com

Het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn werkt aan een nieuwe bewegwijzering en daarbij vraagt men de hulp van ons. Met deze feedback wil men kijken of de nieuwe bewegwijzeringen duidelijk genoeg is.

Er is door het Skicircus een volledig nieuwe serie aan pictogrammen ontwikkeld, met als doel om voor ons gebruikers het zo makkelijk mogelijk te maken.

vragenlijst saalbach

© saalbach.com

Er is een compleet nieuwe reeks aan pictogrammen door het Skicircus ontwikkeld, met de nieuwe begeleidingssysteem zal het voor de wintersporters nog makkelijker en intuïtiever gaan worden. De nieuwe pictogrammen laten vereenvoudigde afbeeldingen zien van bijvoorbeeld een lift, deze afbeeldingen zullen naast het nodige aan informatie ook eventueel de richtlijnen zien.

Hier naast één van de vragen te zien zoals je het kan verwachten, het invullen van deze vragenlijst zal ongeveer 5 minuten duren en is hier te vinden.

 

Bron: Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn Facebook

Werken in Oostenrijk make it happen

Werken in Oostenrijk make it happen

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht