Hinterglemm Ski 4 Cancer

Ski 4 Cancer

Hinterglemm Ski 4 Cancer

Op 9 maart 2017 is er een FANtastisch evenement in het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn, het vestigen van een wereldrecord voor een goede zaak. Op deze dag zal in Hinterglemm Ski 4 Cancer worden georganiseerd. Op deze dag wil men een hoogte gaan evenaren ten hoogte van de Mount Everest, namelijk 8848m. Maar dat doen ze niet op de Mount Everest zelf, maar op de Zwölferkogel in Hinterglemm.

Om een wereldrecord te vestigen moet minimaal 250 personen binnen 24 uur deze afstand evenaren, dit komt neer op 10 keer een afdaling op de Zwölferkogel. En dit allemaal om geld in te zamelen voor kanker, niet skiërs kunnen ter plekke geld doneren.

Het van origine Britse organisatie is door een groep skiërs  en snowboarders in het leven geroepen, die of zelf deze ziekte hadden of een familielid of een vriend aan deze ziekte hebben verloren. Deze organisatie ondersteunt families die te maken hebben met kanker.

Eddie de Eagle zal erbij zijn, en zal ook mee skiën. Tevens is Skiline.cc is de officiële partner, en neemt de technische kant op zich.

Ben je in de buurt en wil je hieraan meedoen, registreren kan op onderstaande link.

Meer informatie over dit evenement en de organisatie die hier achter zit, klik HIER.

Bron: Saalbach.com

Ski 4 Cancer

Bluetribe                                Chaletplus

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht