Saalbach, Nieuw in het Skicircus winter 2020 – 2021

Saalbach Hinterglemm

Saalbach, Nieuw in het Skicircus winter 2020 – 2021, waar er ook in de zomer druk geïnvesteerd wordt in meer sneeuwzekerheid en comfort voor alle wintersporters.

Van de nieuwe skipiste in Saalbach waren wij al op de hoogte en de locatie is ook zeer logisch, direct vanaf de Bernkogel naar de Schattberg X-press. Maar dat is niet alles zo komt er:

  • ALPIN CARD Navigator: de nieuwe piste app met visuele en auditieve navigatie voor de gehele ALPIN CARD regio.
  • De nieuwe skipiste van de Bernkogel (piste 146) naar de A1+A2 Schattberg Xpress
  • Rosswaldreservoir (speicherteich, voltooiing 2021): 230.000 m³ capaciteit voor het maken van kunstsneeuw
  • Overig: investeringen in voertuigen, sneeuwkatten, sneeuwvoorbereiding, herstel van hellingen, enz.

Nieuwe piste bernkogel

Nieuwe piste Bernkogel.

Vorig jaar liepen wij rond in Saalbach maar toen was er nog niets te merken dat op de locatie vlakbij de Schattberg Xpress een nieuwe piste zou komen. Heel onverwacht kregen wij een aantal foto’s. De locatie is logisch zo verbind je de Bernkogel met de Schattberg, waardoor je niet meer door Saalbach hoeft te lopen.

Hier en hier onze berichtgeving over de onverwachts maar logische nieuwe piste, hier meer foto’s.

ALPIN CARD Navigator

Ook nieuw is de ALPIN CARD Navigator als aanvulling op het pistegeleidingssysteem in het Skicircus. Het nieuwe systeem is bedoeld om de mensen een veilige en uitgebreide oriëntatie in het skigebied te bieden met als motto: analoog voor digitaal. Maar voor de mensen die de voorkeur aan digitale navigatie geven zal er binnenkort de ALPIN CARD NAVIGATOR beschikbaar zijn.

Bron: Saalbach.com

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Banner Chalethuren Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht