Saalbach nieuwe piste bij de Bernkogel

Saalbach locatie nieuwe piste
Links de locatie waar de nieuwe piste eindigt.

Saalbach nieuwe piste bij de Bernkogel. Een nieuwe piste in Saalbach waar wij in september vorige jaar raar van opkeken. In de zomer waren wij er nog maar toen was er niks te zien. Heel onverwacht kregen wij toen een aantal foto’s van Marlieke.

De locatie is in Saalbach waar men vanaf de Bernkogel richting het dalstation van de Schattberg Xpress kan skiën. Een zeer logische locatie voor een nieuwe piste. Dit zal dus ook betekenen dat je niet meer een stuk hoeft te lopen als je van de Bernkogel naar de andere kant van het gebied wil gaan. Men is nu druk bezig met de aanleg van de nieuwe piste, het werd weer eens tijd voor een bouwupdate met dank aan Marlieke.

Eerdere berichtgeving is hier te vinden

Saalbach locatie nieuwe piste
Saalbach locatie nieuwe piste
Saalbach locatie nieuwe piste
Saalbach locatie nieuwe piste
Saalbach locatie nieuwe piste
Saalbach locatie nieuwe piste
Saalbach locatie nieuwe piste

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...