Saalbach ziet er FANtastisch uit

Saalbach 22-11-2020 02
Saalbach ziet er FANtastisch uit, zeker als je erop uit gaat op een mooie zonovergoten dag. Dat men hier ook al druk bezig zijn met het aankomende winterseizoen is wel duidelijk.

De tweede lockdown in Oostenrijk heeft zoals de foto’s laten zien ook positieve kanten, dit zou ook de gedachte zijn geweest van Marlieke. Zij nam de onderstaande jaloersmakende foto’s uit het Skicircus. Hierin is goed zichtbaar dat hogerop al een lekkere laag sneeuw ligt. Als alles goed verloopt zal het gebied op 7 december haar deuren openen.

Zoals eerder gemeld is men in het Skicircus druk bezig om een goede laag neer te leggen, de weersomstandigheden zijn goed dus zal er alles aangedaan worden om over 2 weken de eerste pistes te kunnen openen.

Marlieke dank je voor weer een paar FANtastische foto’s hopende dat wij ook weer snel richting Oostenrijk kunnen komen.

Lees ook Skigebieden Winterseizoenopening 2020/2021

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Turner Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Banner Bluetribe 1200x400

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht