Saharastof zorgt voor vieze rode gloed

Adlersruhe deze ochtend

Saharastof zorgt voor vieze rode gloed

Zoals vanochtend vermeld in het weerbericht, trekt vandaag een wolk met Saharastof over de Oostenrijkse Alpen. Dit zorgt voor bijzondere livebeelden met een vieze rode gloed. Wij hebben de mooiste livebeelden voor u verzameld.

Kaprun stuwmeren


Grossglockner met veel Saharastof


Rudolfshutte met een rode gloed


Ook het Tuxertal oogt wazig

De stofwolk is ook vanuit de ruimte live te zien:

Van den Berg Sport skischoen op maat

Summit Travel banner 2020 1000x600

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×