Salvistabahn werkzaamheden in Hopfgarten Itter gaan verder!

Salvistabahn werkzaamheden in Hopfgarten Itter gaan verder!

Salvistabahn, in deze tijden hebben we tot nu toe afmeldingen gezien van liften die worden uitgesteld van wegen het Corona virus. Dit keer eens een positief bericht dat de werkzaamheden worden voortgezet. We hebben het dan over de nieuwe Salvistabahn die een nieuw bergstation krijgt op de Kleine Salve in het skigebied van Skiwelt. De lift start vanuit Itter en je krijgt daarmee de aansluiting ook tot Hopfgarten. Ook wordt vlakbij het nieuwe bergstation een nieuwe “speichersee”gemaakt alsmede een nieuwe piste. Dit alles gaat dus door! Hopelijk kunnen we daar gebruik van maken in het nieuwe winterseizoen 2020/2021

Hieronder nog wat eerder updates die we hebben geplaatst alsmede wat foto’s.

Bouwupdate juli 2019

Bouwwerkzaamheden gestart

Bouwupdate oktober 2019

Itter Salvistabahn

De oude Salvistabahn die tot half maart 2020 in bedrijf is geweest


Salvistabahn Kleine Salve SkiWelt

De Kleine Salve waar de bouwwerkzaamheden zijn begonnen

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...