Salzburg, geen nieuwe corona besmettingen

Salzburg

Salzburg meldt voor het eerst geen nieuwe corona besmettingen. Sinds het begin van de crisis is de hoofdstad altijd één van de gebieden geweest met het laagste aantal gevallen, gemeten naar bevolking.

In Salzburg is men opgelucht met de cijfers het is zelfs zeer bevredigend aldus Michael Haybäck, hoofd van het crisisbeheerteam van de stad. Ook Harald Preuner burgermeester van Salzburg is opgelucht door de positieve ontwikkelingen in zijn stad waar de winkels weer open mochten. Met deze gunstige cijfers hoopt de burgemeester dat de overheid de maatregelingen verder zal versoepelen, met name het openen van de Gastgärten Ook ziet men graag dat de grenzen met Duitsland open gaat wat voor de toeristische sector zeer belangrijk is.

In het Covidhuis van de staatsklinieken liggen nog 28 ernstig zieke personen, de meeste gevallen liggen in Flachgau namelijk 17. Net als Salzburg is ook Lungau zonder nieuwe besmettingen.

Bron

Banner Chalethuren Oostenrijk

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Grote Banner Chalet Bramberg

Instagram Banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...