Salzburgerland, Einde winterseizoen 2020

Topfoto Saalbach Hinterglemm

Salzburgerland, ondanks dat het Salzburgerland niet is aangemerkt als risicogebied, is ook hier net als in Tirol besloten alle gebieden dit weekend te sluiten. Dit betekent dat alle gasten ook hier vanaf maandag vertrokken moeten zijn.

Hoewel Oostenrijk niet is aangemerkt als risicogebied heeft men ook in het Salzburgerland besloten dat alle skigebieden dit weekend dicht gaan, hiermee volgen zij de beslissingen van Tirol op. Alle kabelbanen moeten op zondag sluiten en een dag later geldt dit voor alle accommodaties.

De maatregel is genomen na overleg tussen de vertegenwoordigers van het toerisme, de gastronomie, de kabelbanen en het hotelwezen. Net als in Tirol geeft men de gasten de kans om rustig te vertrekken,  daarom is ook hier voor de maandag als laatste dag gekozen.

Momenteel zijn er 3 personen in quarantaine eerder was al een 61-jarige Brit positief getest is op het Coronavirus, ook zijn er twee Noorse vakantiegangers in quarantaine gesteld. Beide vakantiegangers kwamen in Saalbach aan met acute symptomen, zij zijn ook positief getest. Voor meer informatie ga naar Salzburgerland.com of salzburg.gv.at, de laatste site geeft ook een overzicht van de besmettingen in geheel Salzburgerland.

Bron: ORF.at

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...