Save the date Dutchweek Gerlos 2022

Dutchweek logo 2018

Save the date Dutchweek Gerlos 2022. De datum is inmiddels bekend, hou daarom 26 maart tot en met 2 april 2022 vrij in je agenda. Gerlos is sinds 2018 één van de locaties van dit evenement. De editie in 2021 werd door bekende redenen afgelast.

Al sinds 2013 organiseert Dutchweek events in Oostenrijk, Italië en Noorwegen maar door de wereldwijde pandemie moest de edities van 2020 en 2021 afgelast worden. Toch kijkt men al weer vooruit en is er nauw contact geweest tussen de lokale autoriteiten en de organisatie. Na de succesvolle en uitverkochte edities in 2018 en 2019 kon een derde editie niet uitblijven. Men kijkt vol goede moed en vertrouwen naar het aankomende winterseizoen. Uiteraard zal de derde editie uitgevoerd worden met de dan geldende COVID-19 maatregelen en in nauw overleg met de lokale autoriteiten.

Dutchweek gerlos

Dutchweek Gerlos is een fantastisch evenement waar zowel de ervaren als beginnende wintersporter volledig aan hun trekken komen en uitgebreid van 4 naar 8 dagen. Gerlos is één van de Oostenrijkse ski-oorden die al jaren ontzettend populair is bij de Nederlandse wintersporters. Gelegen in het skigebied Zillertal Arena, ontdek je overdag maar liefst 147 kilometer piste. Dankzij de ligging is het daarnaast ook nog eens redelijk sneeuwzeker. Het moderne liftensysteem zorgt ervoor dat jij vele afdalingen kunt maken en onderweg kunt neerploffen bij een berghut met Oostenrijkse gastvrijheid en gezelligheid.

Dutchweek Gerlos

foto @Dutchweek

De liefhebbers kunnen binnenkort tot 30 september via de website van Dutchweek pre-registreren voor de Early Bird Tickets, daarna kan je alleen pre-registreren voor de Regular Tickets. De daadwerkelijke aanschaf van de tickets zal vanaf half januari 2022 mogelijk zijn, alleen na voorinschrijving. Tegen die tijd hoopt de organisatie ook het programma definitief te hebben.

“Halverwege augustus zijn wij in Gerlos geweest om te bespreken of er mogelijkheden zouden zijn voor het aankomende winterseizoen voor deze derde editie. Vol trots en goede moed kunnen wij nu het event aankondigen! En mocht het om welke reden dan ook deze winter niet meezitten, dan zullen wij uiteraard alle tickets restitueren. De lokale VVV, betrokken horecaondernemers en uiteraard wijzelf kijken er zó naar uit om iedereen weer een dikke glimlach op het gezicht te kunnen toveren in maart 2022.”. Aldus Anouk Schrijver, Commercial Director en Eigenaar van Dutchweek.

Dutchweek

De eerste editie  Dutchweek werd in 2013 georganiseerd in Sauze d’Oulx, Italië inmiddels is dit uitgegroeid tot een organisatie met evenementen in Italië, Oostenrijk en Noorwegen. Maar niet alleen in de winter is men actief door de huidige pandemie is er ook een outdoor editie wat in de zomer gehouden wordt. De outdooredities vindenplaats in Zell am See en Saalbach.

Naast de Dutchweek Winter bestaat de portfolio dankzij de huidige situatie uit Dutchweek Outdoor, Dutchweek Business en D-Wonderland. Onder het laatstgenoemde label heeft de organisatie afgelopen zomer voor het eerst evenementen op eigen bodem georganiseerd

Summit Travel banner 2020 1000x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...