Save the date Rave on Snow Saalbach 2023

Save the date Rave on Snow Saalbach editie 2023

Save the date Rave on Snow Saalbach editie 2023

Save the date van 14 tot en met 17 december 2023 staat het Skicircus weer in het teken van dit jaarlijks evenement.

Inmiddels is het al weer 30 jaar geleden dat dit evenement in Längenfeld begon en pas in het 3e jaar naar Saalbach Hinterglemm kwam. Dit evenement is meer dan alleen een feest. Rave on Snow is het “kerstfeest” in de clubscene, een winterse bijeenkomst die ook de heetste feesten beloven, zelfs als het onder nul is.

De line-up is bekend gemaakt en is hieronder in dit bericht te lezen, maar is ook hier te vinden. Voor de tickets en eventueel overnachting kun je hier terecht.

1994

Al 3 decennia wordt er in december een elektronische dancefestival georganiseerd, de eerste was in 1994. Vanaf 1999 zijn Thomas Kleutgen en Bob Shahrestani erbij in de organisatie. Op de site van Saalbach staat een interview met deze organisatoren. In 2018 werd nog de 25e editie gevierd.

Net als de vorige editie speelt dit evenement zich voornamelijk af in Saalbach. Zo is er een openluchtstadion op het dorpsplein die de mooie naam “Mountain Peak” mee kreeg. Maar ook een parkeergarage is het toneel tijdens dit evenement.

Dit jaar is het al de 27e editie met meer dan 60 DJ’s en live acts verdeeld over 13 podia kan men meer dan 50 uur feesten. Klik hier als je meer wilt weten over dit evenement.

Meer informatie ga naar Saalbach.com en Rave on snow.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×