Schaars geklede dronkenman zwierf rond op piste

Skicircus Saalbach

Schaars geklede dronkenman zwierf rond op piste.

Dit gebeurde zaterdagnacht in Saalbach met een dronken vakantieganger uit Duitsland. Na inbraak bij het dalstation kon hij zich uiteindelijk opwarmen op het politiebureau.

De 28-jarige man kreeg kort na 01.00 uur ruzie met andere huisgasten in een accommodatie in Saalbach. Hij verliet de accommodatie na angstaanvallen veroorzaakt door overmatig alcoholgebruik (accommodatie ligt op 1500 meter hoogte). Met alleen pantoffels, broek en shirt aan  ging hij via de skipiste richting het dal.

Inbraak dalstation

Door de kou sloeg hij de ruit van de toegangsdeur bij het dalstation in, dat op iets minder dan 1400 meter lag. Vervolgens doorzocht hij de kamer, waarbij hij verschillende elektronische apparaten beschadigde. Ook nam hij rubberen laarzen en een jas mee  uit het liftgebouw en ging te voet verder richting het dal.

Kort na 5 uur zocht hij hulp en kwam daarmee terecht op het politiebureau van Saalbach. Daar bekende de Duitser de materiële schade. Volgens de politie heeft hij de schade aan de bergbanen volledig vergoed.

Bron: ORF

Superskicard

© superskicard.com

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Sport2000 Skischoen op Maat

Banner Sport2000 Ski Schoen op maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht