Schaatsen en een ander FANtastisch uitzicht

Schaatsen en een ander FANtastisch uitzicht

Schaatsen en een ander FANtastisch uitzicht, wat een rare titel maar wat bedoelen we hiermee. Nou, het is eigenlijk niet iets wat wij Nederlanders en Belgen zien of scheren we nu iedereen over 1 kam. Kan ook zijn dat we zelf teveel bezig zijn met pistes, latten of wat maar ook te maken heeft met de skisport.

Wij kregen foto’s binnen van zogenaamde “einheimischen” Maar dat zijn nu net Nederlanders die het lage land ingewisseld hebben voor Oostenrijk.

Harold woont in Brixen im Thale en is echt niet altijd op de ski’s onderweg. Mountainbiken is een grote passie en zijn tourski’s ontbreken ook niet maar…dit keer liet hij prachtige plaatjes zien vanuit de omgeving van de Weissensee. Bij het noemen van die naam kun je natuurlijk alleen maar denken aan ….SCHAATSEN…. en je kunt daar schaatsen.

Weissensee

Weissensee

En wat een geweldige ijsvloer ligt daar. Dit was vast en zeker zwart ijs en dan ga je als de brandweer…

Maar ook is daar Annemarie uit Ellmau. Annemarie is in de winter skilerares bij Skischule TOP. Van de week was ze een dagje vrij en gaat dan niet skiën. Deze dag trok ze erop uit om te gaan klimmen op een geweldig bergmassief….. De Wildenkaiser. Op dit gebergte heb je een geweldig uitzicht als je aan het skiën bent in SkiWelt, Kirchberg Kitzbühel, St Johann…en zo kunnen we wel verder gaan. Zelfs vanaf de top van de gletsjer van Kaprun zie je dit gebergte. Annemarie heeft nu juist foto’s laten zien genomen vanaf de Wildenkaiser en dan richting de skipistes en deze foto’s zie je niet zo vaak vandaar dat dit wel een vermelding waard is.

Annemarie

Ellmau Going

Op bovenstaande foto kijk je links op de pistes van Going en aan de rechterkant het gebied van Ellmau

Going

728x90-Bizztravel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×