Schaatsen op de Nieuwe Driemanspolder in Nederland

Nieuwe Driemanspolder snowworld Zoetermeer

Schaatsen op de Nieuwe Driemanspolder en op de achtergrond de skihal Snowworld Zoetermeer

Schaatsen op de Nieuwe Driemanspolder in Nederland VIDEO

Vandaag zijn we net als veel andere Nederlanders het ijs op gegaan. We zijn uiteindelijke terecht gekomen op de Nieuwe Driemanspolder in Zoetermeer. Daar ligt echt een grote plas waarop geschaatst kan worden. Dat hebben wij dus gedaan. Wellicht hebben jullie onze live video gezien op facebook, zo niet dan staat die hieronder nog een keer alsmede een video die we op Youtube hebben geplaatst.

Later ook even terug gegaan naar mijn hometown Leiden. Ook daar had ik voor het laatst 24 jaar geleden op het ijs gestaan. Dus dan moet je toch even gaan kijken. Dat ook gaan doen op de Zoeterwoudsesingel en daar zijn beelden van.

Nieuwe Driemanspolder

Nieuwe Driemanspolder

Nieuwe Driemanspolder

Leiden Zoeterwoudsesingel

Waarschijnlijk is dit ons eigen laatste bericht op het ijs in Nederland. Vanaf maandag zou het allemaal afgelopen zijn. Maar willen jullie nog wat delen dan kun je dat doen via Whatsapp. Doe er een klein verhaaltje bij en we kunnen dan jullie foto’s en video’s ook nog meenemen in een compilatie.

Whatsapp FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op. Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...