Scheffau am Wilden Kaiser Video update

Scheffau am Wilden Kaiser

Scheffau am Wilden Kaiser Video update. Op zondag 26 januari 2020 waren we weer eens in Scheffau am Wilden Kaiser te vinden. Het vreemde was dat we juist hier nog niet zoveel geweest waren terwijl hier altijd een pracht van een dalafdaling ligt. Tijd om hier eens langs te gaan.

Het weer was niet meer zo uitbundig zonnig als we de hele week hadden gehad maar het zicht daarentegen was prima.

We hebben een aardig rondje gemaakt en stonden ook nog even stil bij het mooie Kinderland. Dit alles is te zien in een nieuwe video update. Bekijk maar eens hoe goed de pistes zijn.

Op facebook waren we ook nog live gegaan.

Het Kinderland voor de kleintjes ziet er ook altijd geweldig uit. Deze ligt boven aan de Brandstadl dus voor de ouders die de kinderen daar brengen kunnen meteen het skigebied in. Kunnen een mooi rondje skiën en daarna weer de kinderen ophalen (of kind)

Scheffau Kinderland

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Colada Sport2000 banner

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht