Scheffau Eibergbahnen Bouwupdate

Eibergbahn Scheffau Bouwupdate 7 juni 2024

Scheffau Eibergbahnen Bouwupdate

We hadden het al een tijdje geleden aangekondigd dat de Eibergbahnen in Scheffau vervangen zouden gaan worden. Ons afscheid van deze twee legendarische liften kun je HIER nog bekijken.

De werkzaamheden zijn iets later gestart maar nu is men dan eindelijk aan de slag gegaan.

Komende week wordt alles afgebroken. In de onderstaande video kun je zien dat de eerste kabel al verwijderd is van de lift en de 2e lift zal snel gaan volgen.

Hieronder nog een hoop foto’s van afgelopen week.

Eibergbahn Scheffau Bouwupdate 7 juni 2024Eibergbahn Scheffau Bouwupdate 7 juni 2024Eibergbahn Scheffau Bouwupdate 7 juni 2024Eibergbahn Scheffau Bouwupdate 7 juni 2024Eibergbahn Scheffau Bouwupdate 7 juni 2024Eibergbahn Scheffau Bouwupdate 7 juni 2024Eibergbahn Scheffau Bouwupdate 7 juni 2024

Als wij weer in de zomer aanwezig zijn in dit gebied dan komt er een uitgebreide update en tot die tijd krijgen wij vast weer mooie foto’s binnen van de werkzaamheden. Mocht je zelf in de buurt zijn dan kun je altijd foto’s plaatsen in onze facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk of mail ze naar info@fantastischoostenrijk.nl

Kogler banner

Logo Brixental

Kitzbüheler Alpen Hohe Salve Region

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Mesnerwirt Westendorf

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×