Scheffau Eibergbahnen worden vervangen

Scheffau Eibergbahnen

Scheffau Eibergbahnen worden vervangen

In december hebben we al meerdere malen in onze live video’s op facebook al melding gemaakt dat er een lift vervangen gaat worden. In dit geval gaat het om de Eibergbahnen in Scheffau am Wilderkaiser.

Daar lopen naast elkaar twee 4-zitsliften. Doorgaans gaan deze liften niet snel en ook dat is logisch. De stoeltjes die aankomen daar zit geen rem op, die komen met dezelfde snelheid aan als je weggaat en dat betekent dat je het bakje wel eens tegen je kuiten aan krijgt. De lift sneller zetten is geen optie.

Maar deze liften gaan vervangen worden door een 8-zits stoeltjeslift. De planning is dat deze nieuwe lift al begin van het volgende skiseizoen gaat draaien (december 2024)

Wij zullen de bouw zeker in het zomerseizoen in de gaten houden en jullie van updates voorzien.

Maar nu we toch in de buurt waren hebben we een video update gemaakt bij de “oude Eibergbahnen” Deze video update staat hieronder.

Ripstar banner 1200 800 Snow en Family

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

skioutlet 2022 grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×