Scheffau Ellmau Video Update 8 februari 2024

Scheffau Brandstadl

Scheffau Ellmau Video Update 8 februari 2024

Nadat het in de nacht een klein beetje had geregend zijn toch maar even gaan kijken op de pistes. Hoe lagen die er bij. Als we heel eerlijk zijn was dit toch wel de slechtste dag van de hele week. Daar waar het op de andere dagen nog had gevroren waren de pistes toen ook een stuk beter. Opgevroren en dan in in de loop van de dag gaat de piste ontdooien dan heb je echt voorjaars sneeuw. De start vandaag was meteen met voorjaarsneeuw. Al rond 12 uur werd het al gelijk wat minder.

Het advies de komende dagen is echt in de ochtend de eerste lift te pakken en dan te skiën tot de lunch. Wellicht dat er nog wat sneeuw gaat vallen maar de sneeuwgrens die is wel wat aan de hoge kant. Voor het weer verwijzen we naar onze weerpagina waar iedere dag om 8 uur een weerbericht staat.

De verwachting is niet dat komende week tot in de laagste dalen sneeuw gaat vallen.

Hieronder staat de video update klaar van 8 februari 2024.

Logo Brixental

Kitzbüheler Alpen Hohe Salve Region

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Wijnen Astrid & Thérèsa

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×