Scheffau Jausenstation Oberberg ingezonden stuk

Scheffau Jausenstation Oberberg

We kregen een ingezonden stuk van Jan en Alida die ook wel iets hebben met Alidas Smulpaleis want daar was het e-mail adres van afkomstig. Het kan dan ook niet anders over eten gaan. Jan en Alida willen graag een mooie hut met ons delen waar je ook nog eens uitstekend kunt eten. Het gaat over het Jausenstation Oberberg en dat ligt in Scheffau.

We komen al 15 jaar in Westendorf en op één van onze eerste skivakantie’s gingen wij mee op een skisafari om onontdekte pistes en restaurants te ontdekken. Zo kwamen we op de dalafdaling (nr 61) naar Scheffau bij Jausenstation Oberberg (hut nummer 38) terecht.
We hebben haar de bijnaam de Boerin in Scheffau gegeven omdat zij vele prijzen hebben gewonnen met hun Oostenrijkse koeien, in de gang naar het toilet hangen al deze koeienbellen met leren band met de jaartallen er op wanneer deze gewonnen zijn.

Scheffau Jausenstation Oberberg Schinken Kase Toast
Wij gaan nu tijdens iedere skivakantie die wij in SkiWelt zijn speciaal naar de Boerin voor de Hüttentoast. Dit is een zeer aangeklede tosti met gebakken aardappels, spek, spiegelei en uitgebreide salade en dat voor € 8,50…
Bovendien werkt ze veel met eigengemaakte producten en streekproducten. Wij willen iedereen aanraden om een keer hier te gaan eten en kijk af en toe iets verder om je heen en ontdek leuke authentieke adressen om te eten en drinken in SkiWelt.
Jan en Alida

Op de skikaart die tegenwoordig wordt gemaakt staat geen hut 38 meer. Jausenstation Oberberg zit 150 meter verder dan nr 37 Bavaria..anders zouden jullie allemaal zo gaan zoeken. Succes.

Bedankt voor jullie bijdrage en wie volgt?

Scheffau Jausenstation Oberberg

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht