Schitterende foto’s van 21 december

Kitzbühel Steinbergkogel 21 december 2013

Schitterende foto’s van 21 december

De foto’s zijn  niet vandaag geschoten maar wel op 21 december. Het jaar was 2013 en dat is alweer een tijdje geleden. Helaas zijn we niet in Oostenrijk anders hadden we ook vandaag weer heerlijke video updates laten zien.

Foto is genomen in het gebied van Kitzbühel en Kirchberg en aan de rechterkant komt de oude lift Jufen uit. Dat was destijds nog een 3 persoonslift en nu loopt daar alweer sinds jaren een super de luxe lift. De tijd heeft zeker niet stil gestaan.

Maar ook waren we verderop in het gebied nog aanwezig. Weten jullie waar de onderstaande foto’s zijn genomen? Graag een reactie op facebook.

Kirchberg Fleckalmbahn 21 december 2013

Kitzbühel Resterhöhe 21 december 2013

Hebben jullie nu ook schitterende foto’s en je wil deze delen? Zet ze in de reacties op facebook of als je meer te vertellen heb maar een korte verhaaltje en stuur ze op naar info@fantastischoostenrijk.nl

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Wegens gigantisch succes zijn we door al onze Buffy’s heen. We hebben een extra bestelling gemaakt maar deze zijn naar verwachting weer in januari 2021 leverbaar. Wel kunnen jullie alvast de buffy’s voor-bestellen. We noemen dat een pre order. Met het achterlaten van je e-mailadres kunnen we je dan een bericht sturen zodra de nieuwe Buffy’s er zijn!

Als alles goed gaat hebben we de buffy’s in januari weer binnen. Wil je een bericht krijgen van ons en ook bestellen, ga dan naar het bericht waar je de buffy zogenaamd kunt pre-orden.

Laat daar je e-mailadres achter en je krijgt van ons een bericht met een link zodat je meteen jouw buffy(s) kunt bestellen. Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar het buitenland dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Instagram Banner

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht