Schitterende Herfstdag vandaag

Brantlalm See Brixen im Thale

Brantlalm See is nog niet helemaal volgelopen met water voor de sneeuwkanonnen maar dat is een kwestie van tijd.

Schitterende Herfstdag vandaag

We kregen van Helmut weer een aantal foto’s en een video binnen. Hij was vandaag op pad tussen Hoch Brixen en Scheffau. Het is half november maar de sneeuw is nog niet te zien. Overigens komt dat wel vaker voor in deze periode. Maar vanochtend hebben jullie het nieuwe weerbericht kunnen lezen van Jeroen waar zeker op deze hoogte sneeuw is voorspeld deze week.

Op de bovenste foto zie je de Brantlalm See. Dit meer is in het najaar gebouwd om extra water te hebben voor de vele sneeuwkanonnen en lansen die dit gebied rijk is. Men is pas een afgelopen week begonnen met het meer te laten vollopen en dat klusje is nog niet geklaard.

Hieronder nog vele foto’s die gemaakt zijn richting Scheffau.

Scheffau Eiberg

Hohe Salve gezien vanaf Zinsberg

Jochsee met uitzicht naar Wilden Kaiser

Zinsberg Alm

Maar kijk ook naar de schitterende zonsondergang.

Zonsondergang Hohe Salve SkiWeklt

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn op dit moment uitverkocht maar er komt een nieuwe zending aan. Als alles goed gaat hebben we ze weer na 16 november 2020 binnen. Wil je een bericht krijgen van ons en ook bestellen, ga dan naar het bericht waar je de buffy zogenaamd kunt pre-orden.

Laat daar je e-mailadres achter en je krijgt van ons een bericht met een link zodat je meteen jouw buffy(s) kunt bestellen. Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar het buitenland dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

 

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Kogler banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht