Schlagerboom Open Air Kitzbühel 2024

Schlagerbooom Dj Ötzi

Schlagerbooom Dj Ötzi Drone show

Schlagerboom Open Air Kitzbühel 2024

Vorig jaar is het een waar live spektakel geweest en dit jaar wordt Schlagerboom weer gehouden in Kitzbühel (8 juni 2024). Maar er zijn veel liefhebbers, ook sommige volgers van FANtastisch Oostenrijk die dit nog niet weten en vandaar dat we even aandacht aangeven. Vanavond is deze hele show te zien op de ARD vanaf 20:15 tot en met 23:30 uur.

De show “Schlagerbooom Open Air – De stadionshow in Oostenrijk” toonde eens te meer aan dat dit goed wordt bekeken van jong tot oud. Want vorig jaar keken er zelfs meer mensen naar deze show dan dat er mensen keken naar de Formule 1 auto’s op Spielberg (Oostenrijk)

De host is net als vorig jaar Florian Silbereisen en wie er nog meer komen:

Andreas Gabalier, Rainhard Fendrich, Ben Zucker, Andrea Berg, Andy Borg, Howard Carpendale, Voxxclub, Kerstin Ott, DJ Ötzi, Marianne Rosenberg, Melissa Naschenweng, Mickie Krause, Die Seer, en nog veel meer gasten.

Deze liveshow is ieder jaar weer klinkklare hit zowel in Oostenrijk als Duitsland. In Duitsland keken er zelfs meer dan 4 miljoen mensen naar. In Nederland en België is de ARD ook te ontvangen. Hopelijk blijft onweer en hagel Kitzbühel bespaart vanavond.

Schlagerbooom

Hieronder zijn nog een aantal video’s te zien van afgelopen jaar, vanuit het tennisstadion in Kitzbühel. Een mooie verlichte droneshow maakte ook onderdeel uit van het programma.

Als je er niet genoeg van heb gekregen dan kun je in het weekend van 16 en 17 augustus 2024 ook weer afreizen naar Kitzbühel. Andreas Gabalier treed dan alweer voor de 10e keer op. Jaarlijks is hij hier te vinden in het tennisstadion. Dat wordt ook altijd weer een grote happening.

Mesnerwirt Westendorf

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Logo Brixental

Kitzbüheler Alpen Hohe Salve Region

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×