Schlagerbooom Open Air Kitzbühel

Schlagerbooom Dj Ötzi

Schlagerbooom Dj Ötzi Drone show

Schlagerbooom Open Air Kitzbühel meer kijkers dan de Formule 1

De liveshow afgelopen zaterdagavond was een klinkklare hit zowel in Oostenrijk als Duitsland. Waarschijnlijk is deze uitzending ook gezien vanuit Nederland en België maar daar hebben we geen cijfers van.

De show, live uitgezonden vanuit Kitzbühel, werd door 541.000 mensen in Oostenrijk op tv bekeken.

De show “Schlagerbooom Open Air – De stadionshow in Oostenrijk” toonde eens te meer aan dat dit wordt bekeken van jong tot oud. Want zaterdag waren zelfs de snelle Formule 1-auto’s op Spielberg in het nadeel ten opzichte van Florian Silbereisen en zijn hitsterren in Kitzbühel.

Schlagerbooom

Ongeveer 541.000 mensen (27 procent marktaandeel) volgden het muziekfestival op ORF 2. In het hoofdavondprogramma was het de duidelijke nummer één. De Formule 1 sprintrace in de late namiddag werd door 437.000 mensen gezien op ORF 1.

Het evenement behaalde ook goede kijkcijfers in Duitsland met gemiddeld 4,01 miljoen kijkers.

Hieronder zijn nog talrijke video’s te zien vanuit het tennisstadion in Kitzbühel. Een mooie verlichte droneshow maakte ook onderdeel uit van het programma.

Als je er niet genoeg van heb gekregen dan kun je in het weekend van 18 en 19 augustus ook weer afreizen naar Kitzbühel. Andreas Gabalier treed op (Dirndl-Wahnsinn-Hulapalu Tournee) Jaarlijks is hij hier te vinden in het tennisstadion. Dat wordt ook altijd weer een grote happening.

Mesnerwirt Westendorf

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×