Schmittenhöhebahn AG gaat nog meer investeren

Schmittenhöhebahn AG gaat nog meer investeren

Je leest het goed Schmittenhöhebahn AG gaat nog meer investeren, naast de bouw van de ZellamseeXpress.

Tijdens de 88e algemene vergadering van de aandeelhouders werd het jaarverslag gepresenteerd, met 979.648 gasten was het resultaat beter dan het jaar ervoor. Er werd een stijging van 7,7% behaald ten opzichte van het jaar ervoor.

Ook groot nieuws is de bouw van de “AreitXpress” een 10 persoons gondellift die vanaf de winter 2017/2018 in gebruik wordt genomen, dit naast voltooing van het tweede deel van de “ZellamSeeXpress” waar men nu mee bezig is.

Er werden mooie cijfers gepresenteerd met een nieuwtje namelijk de bouw van de “AreitXpress” die in dezelfde jaar geopend zal worden als de ZellamSeeXpress, die het gebied van Zell am See verbind met het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn. Met de komst van de AreitXpress zal de wachttijden bij de Areitbahn tot het verleden horen, met de komst van een 10 persoons gondel zal de capaciteit met 50% toenemen. Als alles qua procedures goed verloopt zal de bouw in de zomer van 2017 beginnen, opening zal dan zijn bij het begin van het seizoen 2017/2018.

We houden jullie op de hoogte.

Bron: Schmitten.at

Camping Ittergolfclub mittersill stuhlfelden

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht