Schwarzsee Kitzbühel warmste meer van Tirol

Schwarzsee Kitzbühel

Schwarzsee Kitzbühel warmste meer van Oostenrijk, we kregen van Pearle hele mooie foto’s door vanaf de Schwarzsee bij Kitzbühel. Het meer ligt zo’n 2 kilometer buiten Kitzbühel en er is zelfs een eigen spoorwegstation. Het meer is ongeveer 16 hectare groot.

In de zomer zijn er verschillende soorten van watersport mogelijk en in de winter kan er geschaatst worden, mits het ijs natuurlijk dik genoeg is. Er ligt dan ook zeker een mooie ronde om te schaatsen. Jaarlijks kun je dat ook zeker doen in de wintermaanden. Neem je schaatsen maar eens mee?

Ook is de Schwarzsee in het verleden gebruikt voor de triatlon van Kitzbühel.

Schwarzsee Kitzbühel

Schwarzsee met op de achtergrond de Wildenkaiser

Schwarzsee Kitzbühel

Schwarzsee Kitzbühel

Schwarzsee Kitzbühel

Schwarzsee Kitzbühel

Schwarzsee Kitzbühel

Maar ook in de Herfst is het er geweldig en dat geldt eigenlijk voor alle jaargetijden. Frans Voogt stuurde de volgende foto op. Is gemaakt in de maand oktober. Goed te zien is dat het al op de berg kan sneeuwen en de dalen nog mooi groen zijn.

Schwarzsee @foto Frans Voogt

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Banner Indoor Ski & Snowboard Zaanstad

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

1 reactie

  1. J R Teekamp schreef:

    Fantastisch meer , in de winter draai ik mijn rondjes op de noren. Gezellig met kennissen op ijs Eisstockschiessen. In het vroege voorjaar kan je er al zwemmen. Rechtstreeks benaderbaar vanaf de caravan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht