Schwarzsee Kitzbühel warmste meer van Tirol

Schwarzsee Kitzbühel

Schwarzsee Kitzbühel warmste meer van Tirol

Schwarzsee Kitzbühel warmste meer van Tirol, we kregen van Pearle hele mooie foto’s door vanaf de Schwarzsee bij Kitzbühel. Het meer ligt zo’n 2 kilometer buiten Kitzbühel en er is zelfs een eigen spoorwegstation. Het meer is ongeveer 16 hectare groot.

In de zomer zijn er verschillende soorten van watersport mogelijk en in de winter kan er geschaatst worden, mits het ijs natuurlijk dik genoeg is. Er ligt dan ook zeker een mooie ronde om te schaatsen. Jaarlijks kun je dat ook zeker doen in de wintermaanden. Neem je schaatsen maar eens mee?

Ook is de Schwarzsee in het verleden gebruikt voor de triatlon van Kitzbühel.

Schwarzsee Kitzbühel

Schwarzsee met op de achtergrond de Wildenkaiser

Schwarzsee Kitzbühel

Schwarzsee Kitzbühel

Schwarzsee Kitzbühel

Schwarzsee Kitzbühel

Schwarzsee Kitzbühel

Maar ook in de Herfst is het er geweldig en dat geldt eigenlijk voor alle jaargetijden. Frans Voogt stuurde de volgende foto op. Is gemaakt in de maand oktober. Goed te zien is dat het al op de berg kan sneeuwen en de dalen nog mooi groen zijn.

Schwarzsee @foto Frans Voogt

Mesnerwirt Westendorf

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×