Sean Paul opent winterseizoen Ischgl

Sean Paul Top Of Mountain Ischgl

Sean Paul opent winterseizoen Ischgl. Op 26 november opent Mister Dancehall  Sean Paul het winterseizoen tijdens het “Top of the Mountain Opening Concert” in Ischgl.

Traditioneel wordt het winterseizoen in Ischgl geopend met de Top of the Mountain concerten en ook dit jaar kan het weer. Op 26 november zal Sean Paul zijn meermaals bekroonde dancehall-grooves als ‘Get Busy’, ‘Got 2 Luv U’, ‘She Does’t Mind’ en ‘I’m Still in Love with You’ ten gehore brengen gecombineerd met nummers van zijn nieuwe album Scorcha.

De eerste wintersporters kunnen vanaf 24 november weer genieten van de 239 kilometer aan grensoverschrijdende pistes van Ischgl en Samnaun.

Tijd en data

  • Wanneer: 26 november 2022
  • Locatie: dalstation Silvrettabahn
  • Aanvang: 18.00 uur.
  • Toegang: Toegang tot het concert is inbegrepen in de dagskipas (80 euro voor volwassenen, 50 euro voor kinderen).

Vanaf 24 november zijn dagskipassen/concertkaarten verkrijgbaar bij de loketten van de kabelbaan in Ischgl. Skipassen en concertkaarten kunnen niet apart worden gekocht.

top of the mountain closing concert with zucchero at idalpe, ischgl, 30.4.2017

© TVB Paznaun – Ischgl

Sean Paul

De wereldster is geboren en getogen in Jamaica en heeft inmiddels 8 studioalbums op zijn naam staan. Hij is bekend geworden met zijn mix van dancehall, reggae, ragga en pop. Al sinds 2000 bestormt hij de hitparades waaronder de nummer 1 hit Get Busy. Maar naast solo projecten werkte hij ook samen met sterren als Beyonce, Sia, Dua Lipa, Becky G., Farruko, Enrique Iglesias en Ty Dolla.

Top of Mountain Concert

Ieder jaar vind traditioneel een Top of Mountain concerten plaats, alleen tijdens de Corona jaar vond dit niet plaats. Grote artiesten traden de afgelopen edities op tijdens de opening of sluiting van het seizoen. Zo sloot Helene FischerAndrea BergMariah CareyAlicia Keys, Elton John, NickelbackRobbie WilliamsMuseKylie Minoque, RoxetteKaty PerryThe KillersZucherro, Tina Turner, Pink, Eros Ramazzotti, Simply Red en Kings of Leon op tijdens de opening of sluiting van het winterseizoen in Ischgl.

Bron: Ischgl.com

Chalet.nl grote banner 900-600

Van den Berg Sport skischoen op maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...