SeaSucker Ski Rack, de universele skidrager met zuignappen

SeaSucker Ski Rack

De universele skidrager met zuignappen: SeaSucker Ski Rack

Skidragers, wie graag zijn eigen ski’s of snowboard meeneemt op wintersport ontkomt er niet aan. Zonder skidrager wordt het lastig om die lange latten mee te nemen in de auto en  naast dat het niet praktisch is, is het ook niet veilig. Je zult dus een goede skidrager nodig hebben om jouw wintersportuitrusting veilig te vervoeren. Waarschijnlijk ken je alleen de traditionele skidragers die worden bevestigd aan dakdragers of een skibox waarin ski’s of snowboard passen. Hierbij heb je in beide gevallen dakdragers voor nodig als basis om de skidrager of skibox aan te bevestigen. Maar het kan ook anders…

SeaSucker Ski Rack

SeaSucker Ski Rack

Universele ski & snowboarddrager

Wij willen je graag introduceren aan de SeaSucker Ski Rack. Dit is een universele skidrager, die wordt bevestigt op een autodak d.m.v. zuignappen. In tegenstelling tot een normale skidrager heb je hier dus geen dakdragers nodig om de skidrager aan vast te maken. Deze dager heeft een universele pasvorm en is dus geschikt voor ieder daktype.

 Je monteert de SeaSucker Ski Rack direct op jouw autodak of autoruit. SeaSucker producten werken op basis van vacuüm cups. De cups zijn voorzien van een vacuümpomp met indicator. Door de lucht uit het systeem te pompen, wordt er een vacuüm gecreëerd tussen de cup en het montage oppervlak.

Voordelen SeaSucker universele skidrager

Een universele skidrager biedt veel voordelen ten opzichte van het vervoeren van jouw ski’s in de auto, met een traditionele skidrager of in een skikoffer.

 • Jouw ski’s zitten stevig vast en kunnen dus veilig vervoerd worden
 • Past op ieder type dak
 • Ook geschikt voor bevestiging op een autoruit of glazen dak
 • Vaak goedkoper dan een dakkoffer
 • Je hoeft geen dakdragers aan te schaffen
 • Makkelijk op te bergen
 • Neemt weinig ruimte in beslag wanneer je hem niet gebruikt
 • Voldoende ruimte over in de auto voor je koffers en tassen
 • Geen vuil en nattigheid in de auto
 • Hoge laadcapaciteit, je kunt er 2 paar ski’s of 4 snowboards mee vervoeren
 • Jouw uitrusting makkelijk in-en uitladen zonder andere bagage uit te hoeven laden

Het belang van een betrouwbare skidrager

Een betrouwbare skidrager zorgt ervoor dat jouw wintersportuitrusting stevig op het dak van jouw auto blijft zitten. Ook op de snelweg en bij winterse buien. De skidrager van SeaSucker is getest in een omgeving van -20 graden Celcius. Iedere vacuüm cup kan tot 95 kilogram aan trekkracht aan.

Omdat jouw snowboard of ski’s apart liggen van je andere bagage, is de kans op schade aan jouw uitrusting erg klein.

SeaSucker Ski Rack: Technologie en ontwerp

 •     Innovatieve zuignaptechnologie voor betrouwbare bevestiging
 •     Duurzame materialen voor langdurig gebruik
 •     Flexibel ontwerp voor verschillende voertuigen en ski’s

Installatie van de SeaSucker Ski Rack
Het installeren van een SeaSucker skidrager gaat eenvoudig en snel. In 3 simpele stappen kan je de skidrager monteren om zo ski’s of snowboards mee te nemen. Onderstaand leggen we uit hoe je een SeaSucker Talon installeert, andere SeaSucker dakdragers worden op dezelfde manier geïnstalleerd.

Stap 1
Je zet de SeaSucker fietsendrager op het dak. De vacuüm cups hoeven niet 100% aan te sluiten op het dak of de vorm er van. Zolang de ondergrond glad genoeg is om een vacuüm te creëren, kan je ons product op die plek gebruiken.

SeaSucker Ski Rack

Stap 2

Door middel van de vacuümpomp zorg je dat de fietsendrager blijft zitten op het dak. Zodra het juiste vacuüm is bereikt, is de witte of oranje streep onzichtbaar geworden.

SeaSucker Ski Rack

Stap 3

Je zet de fiets op de SeaSucker dakdrager, je zet de voorvork vast zoals je normaal gesproken je voorwiel vastzet en je zet het achterwiel vast met de los meegeleverde cup. Even controleren of alles goed vast zit en je kan vertrekken!

Tip: Zorg er voor dat het dak ijsvrij is alvorens de cups te monteren.

Gebruikservaring

Voordat wij de SeaSucker producten in het echt hadden gezien, waren we ook sceptisch, eerlijk is eerlijk. Je bent toch bang dat het niet stevig vast zit. ‘’Ze zullen er maar vanaf vliegen’’, is dan ook iets wat we vaak horen van klanten die het product nog niet kennen. Zodra we het product demonstreren, zijn de klanten dan vaak positief verrast van de stevige zuigkracht van de vacuüm cups. Dus ben je nog niet helemaal overtuigd, maar wel benieuwd naar de producten? Kom gerust langs in de showroom van Dakdragerwinkel.nl voor een demonstratie.

SeaSucker Ski Rack kopen?

Ben je nog op zoek naar een skidrager die niet alleen makkelijk te monteren is, maar ook op iedere auto past? Dan is de SeaSucker SkiRack zeker een aanrader.

Bestel nu op Dakdragerwinkel.nl. Gratis verzending binnen Nederland en België.

PS binnenkort zien jullie beelden vanuit Oostenrijk. Wij hebben deze makkelijke dakdrager ook op onze auto zitten!

Sneeuwkettingenwinkel Display Advertentie SKW - winter 2023-2024 900x600

Dit vind je ook FANtastisch...

×