Seeboden wat leeft er zoal in het meer?

Seeboden

Seeboden wat leeft er zoal in het meer?

We zitten de laatste tijd redelijk in de meren oftewel die komen flink aanbod bij ons op de website. Zo hebben jullie al 3 delen kunnen zien van mooie meren en ook nemen we apart ook een meer onder de loop. Arjan heeft deze ook bekeken en wist ons te melden dat onder het wateroppervlakte ook wel wat moois te zien is.

Nu zijn de komende beelden niet iets om je af te schrikken maar… deze vissen leven er wel. In Seeboden zelfs hele grote vissen die onder de stijger aan het zwemmen waren. Ligt waarschijnlijk wat voedsel voor de vissen. Bekijk het maar eens in de onderstaande video. Deze opnames zijn gemaakt bij Strandbad Ertl Seeboden.

Seeboden

Hebben jullie zelf nog zaken die jullie met ons willen delen. Neem contact op via de e-mail info@fantastischoostenrijk.nl

Cityhouse Flipside Groot Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Banner van den Berg Wandelschoen op Maat

Instagram Banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...