Seizoenkaartverkoop aankomend winterseizoen beter dan verwacht

Skipas

Seizoenkaartverkoop aankomend winterseizoen beter dan verwacht

De seizoenkaartverkoop in het Salzburgerland verloopt ondanks prijsverhoging zeer goed.

Het seizoen 2022/2023 lijkt een goed seizoen te worden voor de skigebieden in het Salzburgerland. Afgezien van Gaißau zijn de Salzburgse skigebieden voor het eerst sinds 2019 optimistisch over de start van het seizoen. Ook lijkt de energiecrisis en corona geen rol te spelen.

Hoewel er bijna geen natuurlijke sneeuw ligt of nog te warm is voor besneeuwing is men optimistisch aldus Wolfgang Hettegger, bestuurslid van Snow Space Salzburg met Wagrain, Flachau en St. Johann.  Ook Erich Egger woordvoerder van de Salzburgse kabelbaanexploitanten is na drie winters met beperkingen optimistisch.

Hopen op een beter seizoen

“We hopen op een beter seizoen. Er zullen uiteraard geen beperkingen zijn op het gebied van elektriciteit, Corona speelt momenteel geen rol en de boekingen in de hotelsector zijn al zeer goed in de regio, vooral met Kerstmis en in februari” aldus Egger.

Ook is hij zeer tevreden over de voorverkoop van de seizoenkaarten, de verkoop gaat zelfs beter dan in 2019. Toch tempert Egger de euforie enigszins. De afgelopen jaren is gebleken dat je nooit weet wat er zal gebeuren en hoe de geopolitieke situatie zich zal ontwikkelen. Er zijn geen klachten geweest over verhoogde prijzen.

De energiecrisis is al een tijdje gaande en dat heeft vooralsnog geen effect op het aantal verkochte seizoenkaarten. Meer hierover zie:

Bron: Salzburger Nachrichten

Superskicard

© superskicard.com

Ski Outlet Venray logo 500x500px 2022

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×