Seizoenopening Zillertal Arena uitgesteld

Seizoenopening Zillertal Arena uitgesteld Gerlos 2010

Gerlos 2010

Seizoenopening Zillertal Arena uitgesteld. Ook de Zillertal Arena heeft haar opening van het winterseizoen 2022/2023 uitmoeten stellen. Nieuwe datum volor opening is nu gesteld op 8 december 2022.

Door de huidige sneeuwcondities en de weer situatie heeft de Zillertal Arena ertoe doen besluiten om de opening die eerst op 3 december gepland stond uit te stellen naar 8 december. Althans men hoop dat het met 5 dagen uitstel wel voor een betere start kan zorgen.

Het nieuws werd afgelopen maandag bekend gemaakt op de verschillende social-mediakanalen van het Zillertal. Opmerkelijk is dat het skigebied  spreekt dat zij “waarschijnlijk” op donderdag 8 december de pistes willen gaan openen. Kijkend naar de webcams zie je dat er wel wat sneeuw gevallen is maar lang niet genoeg. Ook de weersomstandigheden lieten het voldoende produceren van kunstsneeuw niet toe.

Nu hopen dat er snel meer sneeuw gaat vallen en het weer mee gaat zitten. Naast het uitstellen van de seizoensopening in het Zillertal Arena stellen ook het Ski Juwel en Zell am See hun opening uit.

Alle informatie over welke pistes, liften en dergelijke wat op 8 december open zullen gaan is te vinden op zillertalarena.com

Andere lezen ook:

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...