Seizoenstart Kitzbühel Resterkogel

Seizoenstart Kitzbühel Resterkogel

De seizoenstart van één van de niet gletsjergebieden is bevestigd op de website van de Bergbahnen van Kitzbühel.

Op 24 oktober 2015 zou het moeten gaan gebeuren op de Resterkogel/Resterhohe. Met de panoramabahn die normaal gesproken vanuit Hollersbach start kun je vanaf het ?mittelstation? naar de top van de Breitmoos. Daar is de 4 zits Resterkogel geopend. Als het mee zit liggen daar 3 geprepareerde pistes voor je klaar.

Resterhohe Resterhohe

Resterhohe 20150207_124712

Het hele weekend en 26 oktober 2015 is het gebied open. De planning is om vervolgens vanaf 31 oktober 2015 continue in bedrijf te zijn.

Overigens als je boven bent bij de panoramabahn heb je een FANtastisch uitzicht op de Hohen Tauern met heel veel reuzen die boven de 3000 meter uitkomen.

De prijzen zijn aangepast omdat nog niet alles in bedrijf is. De dagkaarten kosten:

Kinderen                              ? 10.00

Jeugd                                    ? 16.00

Volwassenen                        ? 32,50

Vorig jaar waren we ook bij de opening van dit gebied. Toen hadden we ook de mazzel dat een aantal dagen van te voren een geweldige dump is gevallen. Meer dan een halve meter verse sneeuw was er toen gevallen. Op 25 oktober 2014 ging het toen open. Uiteraard hebben we daar nog een video van. Wij hopen echt dat er nog wat gaat vallen aan wit goud maar…… de bergbahnen hebben ook een sneeuwdepot aangelegd op de piste van de Resterkogel. Daar hebben we eerder over bericht. Dit kun je nog nalezen in dit ARTIKEL.

PS Wij zijn bij deze seizoenstart er waarschijnlijk bij…. wie nog meer?

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×