Sensationele comeback Marcel Hirscher voor Nederland

Marcel Hirscher

Foto afkomstig van facebookpagina Marcel Hirscher Fans Holland

Sensationele comeback Marcel Hirscher voor Nederland

Ski-superster Marcel Hirscher zou voor Nederland kunnen gaan uitkomen Dat staat nu in de Oostenrijkse media. Marcel Hirscher was tot een paar jaar geleden de absolute heerser in het worldcup circuit.

In 2019 kondigde de Oostenrijkse skilegende Marcel Hirscher zijn pensionering aan. Nu kan de 35-jarige zijn comeback maken…….voor Nederland.

Sinds skister Marcel Hirscher in 2019 zijn pensionering aankondigde, circuleren er foto’s van zijn training op internet. Nu, bijna vijf jaar later, zou het daadwerkelijk kunnen gebeuren. Maar niet voor Oostenrijk. De achtvoudig overall WK-winnaar zou hebben gevraagd om van land te wisselen naar Nederland.

Dankzij zijn Nederlandse moeder heeft Hirscher een dubbele nationaliteit.

Zijn management wilde voorlopig geen commentaar geven op deze kwestie. De 35-jarige uit Salzburg, die zijn eigen skimerk ‘Van Deer Red Bull Sports’ oprichtte, zou zich in goed gezelschap bevinden. Slalomtopper Lucas Braathen maakte onlangs zijn rentree en stapte over van de Noorse naar de Braziliaanse bond. Ook hier staat Hirscher-sponsor Red Bull achter het project.

Het zou sensationeel zijn als Marcel Hirscher weer zou opduiken in het worldcup circuit. We zijn benieuwd of dit ook echt doorgang gaat vinden.

Bron: Tiroler Tageszeitung

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×