Serfaus foto en video update

Serfaus

Serfaus foto en video update

We zijn alweer over de helft van maart heen en dat betekent dat we richting het einde van het wintersportseizoen gaan. Tot en met de Pasen zijn de meeste gebieden nog open. Enkele gebieden zijn al gesloten vanwege de matige sneeuwomstandigheden maar hoger op vind je nog steeds veel sneeuw. Één zo’n skigebied is bijvoorbeeld Serfaus Fiss Ladis .

Van Ron kregen we nog  een paar foto’s en een video toegezonden. Als je de foto’s ziet dan kun je duidelijk zien dat daar nog goede sneeuw voorhanden is.

Serfaus

Serfaus

We kregen ook nog een video binnen van een skipiste in dit skigebied en daarnaast zetten we nog even een live video die onze eigen weerman live op facebook heeft gedeeld. Deze update kwam uit een ander gebied waar zeker ook nog te skiën is.

Serfaus

Serfaus

Aankomende week op vrijdag en zaterdag zullen we zelf ook weer live beelden verzorgen vanuit Oostenrijk. Waar dat is…. in ieder geval op een gletsjer.

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×