Sigmund-Thun-Klamm: fabelachtige avondactiviteit

Sigmund Thun Klamm

Sigmund-Thun-Klamm: fabelachtige avondactiviteit. Als bergwandelgids vindt je Gabi niet alleen op de bergen, maar ook ertussen! Zo werkt ze voor het touristenbureau van Zell am See – Kaprun als gids tijdens de fabelachtige avond van het water in de Sigmund-Thun-Klamm. In deze vlog zie je wat deze activiteit inhoudt. Een super leuk avondje uit voor de hele familie, ook de trouwe viervoeters zijn welkom!

En wie ben ik? Gabriëla is de naam! Of Gabi zoals de Oostenrijkers zeggen. Enkele jaren geleden heb ik Nederland verruilt voor Kaprun. Met de Kitzsteinhorn in mijn achtertuin, geniet ik elk seizoen van wat de bergen mij te bieden hebben. Tussen mijn werk als sneeuwsportleraar en bergwandelgids door, houdt ik jullie op de hoogte van nieuwtjes omtrend winter- en bergsport, activiteiten in de Kitzbüheler Alpen en bezienswaardigheden in het mooie Pinzgau!

Liebe Grüße uit Kaprun!

Gabi

Gabi Andrei

Logo Holiday Hikes

(Visited 271 times, 1 visits today)

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Ook interessant...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.