Silvretta: Classic Rally Montafon

Silvretta Classic Rally Montafon

© silvretta-classic.de

Silvretta: Classic Rally Montafon diverse bolides van weleer die de Silvretta-Hochalpenstraße bedwingen, een geweldige rally op mee te maken.

Van 1 tot en met 3 juli 2021 is de Silvretta-Hochalpenstraße het toneel van diverse fantastische bolides uit de vorige eeuw, en dit al sinds 1988. Deze rally zou eerst in mei dit jaar georganiseerd worden, maar daar stak een wereldwijde pandemie een stokje voor. Nu zal dit alsnog verreden worden in september, waar bolides uit de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw de Silvretta-Hochalpenstraße bedwingen. De rally zou eerst in september dit jaar nog verreden worden, maar door de bekende reden is dit uitgesteld naar volgend jaar.

Naast de bolides uit de jaren 20 en 30 zullen ook de nodige na-oorlogse bolides over de mooiste routes in Vorarlberg gaan.

Meer informatie: silvretta-classic.de

Bron: Montafon.at

Video’s 2019

Dag 1

Dag 2

Dag 3

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat de iPhone en iPad niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Reclamelab

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht