Ski Alpin Card de nieuwe skipas 408 km

Ski Alpin Card, er ontstaat aankomend wintersportseizoen een geweldig skigebied waar je maar liefst 408 km kunt skiën en of boarden. We hebben er al veel over geschreven maar 2 gebieden smelten echt samen. We hebben het dan over het gebied van Kaprun (Maiskogel) en de gletsjer, de Kitzsteinhorn. Ook vindt Zell am See aansluiting met het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn.

Op de Maiskogel was de nieuwe 3K K-onnection de lift die deze 2 gebieden aan elkaar gaat verbinden en in Zell am See is de Zell am See Xpress nu eindelijk in zijn geheel klaar zodat ook hierdoor het Skicircus bereikbaar is en omgekeerd.

Maar wat ook belangrijk is dat je in al deze gebieden met 1 skikaart terecht kunt. De Ski Alpin Card!

Aansluiting Zell am See - Skicircus Zell am See Xpress

Aansluiting Zell am See – Skicircus Zell am See Xpress

Zell am See en Saalbach

Waar loopt deze verbinding? Vanuit het skicircus loopt er een blauwe piste naar Viehhofen. Eenmaal aangekomen aldaar kun je oversteken naar de Zell am See Xpress en je kunt dan richting het skigebied van Zell am See. Kom je uit Zell am See dan is er een korte verbindingsbus die je brengt bij de Schönleitenbahn van Viehhofen.

3k-onnection Kaprun Maiskogel

Verbinding Kaprun – Maiskogel – Kitzsteinhorn

Kaprun Maiskogel – Kitzsteinhorn

Maar ook kun je vanaf het winterseizoen 2019/2020 direct vanuit het dorp Kaprun naar de gletsjer , de Kitzsteinhorn. Normaal gesproken als je naar de gletsjer wilde moest je een kilometers lange weg afleggen richting het dalstation van de Gletsjerjet 1 of Panoramabahn. Vanaf komend seizoen is die rit niet meer nodig. Via het familiegebied van de Maiskogel stap je in de super de luxe lift van de 3K-onnection en je komt uit op Langwied (1.976 meter)en dat is het begin van het gletsjergebied.

Opening 3K K-onnection

30 november 2019 wordt de nieuwe 3K K-onnection feestelijk geopend in Kaprun. Wij kunnen niet wachten jullie wel? Mocht je willen kijken welke accommodaties in Kaprun beschikbaar zijn, klik dan HIER.

Tarieven 2019/2020

Ski Alpin Card Tarieven 2019 2020

Ski Alpin Card Tarieven 2019 2020

Zell am See Xpress Dalstation Viehhofen

Zell am See Xpress Dalstation Viehhofen

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht