Ski-botsing op de Kitzsteinhorn, 39-jarige overleden

Kaprun Kitzsteinhorn Langwied

Ski-botsing op de Kitzsteinhorn, 39-jarige overleden

Een 39-jarige skister uit Tsjechië is donderdagochtend om het leven gekomen bij een botsing op de Kitzsteinhorn (Kaprun).

Volgens de politie heeft de vrouw rond 10.30 uur een 43-jarige landgenote, die ze niet kende, van achteren aangeskiet tijdens de Langwied-afdaling en beiden vielen. Reanimatie kwam te laat en de spoedarts kon alleen vaststellen dat de 39-jarige was overleden. De 43-jarige raakte gewond en de exacte oorzaak van het ongeval wordt onderzocht.

Opnieuw een ski-ongeluk

Een 55-jarige vakantieganger uit Duitsland raakte gewond bij een ander ongeval in Obertauern. De vrouw stond op de piste van de Hochalmbahn toen een snowboarder over haar ski’s gleed. De 55-jarige viel en de snowboarder ging er vandoor zonder enige aandacht aan haar te schenken. De Duitse werd door de bergrettung naar het dal gebracht voor verdere medische behandeling.

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×