Ski Like a Pro en Restaurant Tips…

Ski Like a Pro en Restaurant Tips…

Rohrmoos

Na een lange dag skiën heb je wel een goede maaltijd verdient. Wij van Ski Like a Pro vinden het dan ook altijd leuk om aan het eind van de dag met onze klanten of met vrienden uit eten te gaan. Maar als je elke dag schnitzels, patat en spaghetti hebt gegeten, dan wil je ook wel eens wat anders. Daarom gingen wij op zoek naar de leukste restaurantjes van Oostenrijk.

Er zijn erg veel restaurants in Oostenrijk en vaak kun je er lekker eten. Er zijn een paar pareltjes die we met jullie willen delen. In de buurt van bijna alle skidorpen zijn er restaurants te vinden die forel van eigen vangst serveren of die hun varkens overdag vers slachten voor de schnitzel. Bijvoorbeeld restaurant Waldhäusl-Alm in Rorhmoos. Bij Waldhäusl-Alm serveren ze traditionele Oostenrijkse gerechten en hebben ze vers gevangen Forel. In de zomer is het ook mogelijk om zelf te vissen in hun forellenvijver.

Maierhof

Ook kun je bij veel berghutten in de avond eten. Dan moet je met de taxi naar toe en kun je (soms) terug rodelen. Uit onze ervaring blijkt dat dit vaak de gezelligste restaurants zijn. Op dit moment is kaasfonduen bij Maierhof in Westendorf onze favoriet! Na een kwartiertje met de taxi vanuit Westendorf wordt je bij dit mooie bergrestaurant afgezet. Hier serveren ze heerlijke kaasfondue met vers gebakken brood, een heerlijke salade en kartoffelen. Natuurlijk hebben ze ook een uitgebreid menu en kinderkaart voor de mensen die niet zo van kaasfondue houden en is het ook mogelijk om te vleesfonduen. Maierhof is overdag overigens ook op ski?s te bereiken. Na het bekijken van het filmpje loopt het water je waarschijnlijk in de mond.

Toch nog even snacken?

Na een lange après-ski schiet het eten er soms een beetje bij in? Dan kun je natuurlijk ook lekker een broodje kebab halen of een pizzatje bij de snackbar om de hoek. Zoals bij Mund-Art in Westendorf of Bobby?s Pub in Saalbach. Of als je echt Hollandse trek hebt, dan haal je gewoon in Kirchberg een Frikadelletje in de Eisbar of Snack Dreieck (bekend om de burgers maar ook een daghap kun je daar halen) of in de Moskito in Westendorf.

Hebben jullie zelf tips over leuke eetgelegenheden. Meld dit in de reacties of schrijf een leuk verhaal over jou favoriete restaurant.

Ski Like a Pro

Summittravel728x90

728x90-Bizztravel

Chaletsplus

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×