Ski like a Pro, Groepsreizen en Inskiweekend

Kaprun Kitzsteinhorn

De temperatuur daalt en de eerste sneeuwvlokken vallen. Hoog tijd om jou wintersport hartje sneller te laten slaan en na te denken over de komende wintersportplannen. Of je nou met je school, familie of bedrijf op pad gaat. Het kost gewoon veel tijd en inspanning om alles weer voor te bereiden.

Gelukkig hebben de jongens van Ski Like a Pro hier iets op gevonden om het menig wintersporter een stuk gemakkelijker te maken. Namelijk een nieuw concept genaamd Groepsskireizen.nl

Ski like a Pro Groepsreizen

Groepsskireizen.nl

Als drie musketiers op ski’s hebben Max van Toledo, Avi de Winter en Jody van der Bom zich samengevoegd om jou als wintersporter te helpen bij het organiseren een groepsskireis. Met jaren lang ervaring en een passie voor de bergen. Weten zij in no-time een geschikt hotel of Chalet voor jou te vinden, met Nederlandse skilessen voor elk niveau, vervoer tot aan jou bestemming, verhuurski’s die bij aankomst klaarstaan en tips zoals leuke lokale eetgelegenheden om de groepsreis compleet te maken.

Mocht dit iets zijn voor jou bedrijf, school, familie of vriendengroep zijn? Vraag deze mannen om advies.

Ski like a Pro Groepsreizen

Inskiweekend

Zin om de sneeuw in te gaan? Maar lukt het je niet om kort dag nog mensen op te been te krijgen. Schrijf je dan in voor het Inskiweekend van 21 t/m 25 november. Krijg iedere dag een paar uurtjes carve & techniektraining van Landes (wedstrijd) skitrainers met achteraf een videoanalyse. De ultieme voorbereiding voor het komende wintersportseizoen. Uiteraard met hotel, halfpension en een gezellige groep om het oneindig te hebben over onze wintersportpassie.

Geïnteresseerd? Kijk voor meer info op groepsskireizen.nl en wie weet sta jij over een paar weken al in de sneeuw op de Kitzsteinhorn, Kaprun, (Fantastisch Oostenrijk).

Benieuwd wat deze gasten kunnen? Houdt het komende seizoen Fantastisch Oostenrijk in de gaten of ga op onderzoek uit op de site.

Summit Travel

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht